Bezorging

Transport op maat door R & S

Voor grotere projecten en evenementen is het raadzaam om de installatie en het transport door R&S te laten verzorgen. Alles wordt door ons opgebouwd, geïnstalleerd en getest. We gaan pas weg als alles naar uw wensen en onze kwaliteitsnormen werkt. Na afloop van uw evenement wordt de apparatuur weer afgebouwd en opgehaald.

Transport per Koerier

Onze vaste koerier wordt ingezet wanneer u de apparatuur met spoed nodig heeft. Dit kan ook in het weekend (tegen een speciaal tarief).

Verzending via UPS

Door onze samenwerking met UPS kunnen wij uw apparatuur de volgende dag bij u bezorgen. Wij maken de afspraak met UPS om het benodigde materiaal een dag voor aanvang van uw evenement bij ons op te halen. De volgende dag wordt alles bij u geleverd – mits op tijd aangemeld – tussen 09:00 – 17:00. De dag ná het evenement wordt de apparatuur door UPS bij u opgehaald. Ook hier geldt: tijdig aanmelden. Door onze samenwerking met UPS kunnen wij u dit aanbieden tegen een gunstig tarief in heel Nederland.

Zelf ophalen

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf uw inhuur op te komen halen bij onze vestiging in Rotterdam. Afhankelijk van de hoeveelheid worden de orders geleverd in onze befaamde blauwe kisten of professionele flightcases.